Voor Tervuren

De gemeenteraadsverkiezingen van 2024 zullen een belangrijk moment worden voor Tervuren. Na 10 jaar oppositie staan we klaar met een ambitieus project. In de oppositie hebben we talrijke ideeën opgedaan en onze visie opnieuw aangescherpt en ingekleurd. Democraten Tervuren heeft mede dankzij de steun van onze leden en sympathisanten een nieuw elan gevonden en is er klaar voor.

Vanuit een sterk politiek centrum willen we het leiderschap opnemen voor de vele uitdagingen van de toekomst. We willen keuzes maken die door zoveel mogelijk Tervurenaars gedragen worden. Ons project is dan ook gestoeld op participatie en inspraak van de burgers, op een gericht investeringsbeleid, gemeenschapsvormende initiatieven en inclusieve aanpak. Wij willen de leefbaarheid én de uitstraling van onze mooie Vlaamse gemeente met haar diverse bevolking vergroten, niet vanuit een politieke kleur maar aan de hand van concrete projecten.

Op basis van deze visie zijn wij op zoek gegaan naar partners. Met resultaat! Met trots kunnen wij aankondigen dat Democraten Tervuren en CD&V de handen in elkaar slaan om één gemeenschappelijke lijst voor te stellen aan de kiezer.

Op deze manier willen we over de partijgrenzen heen en met een participatieve aanpak het leiderschap voor Tervuren opnemen. Thomas Geyns en Kristina Eyskens zullen samen de campagne “Voor Tervuren” leiden. De verkozenen van onze lijst zullen als één nieuwe fractie zetelen in de gemeenteraad.
 

“Wij geloven sterk in deze vernieuwing. Dit is een unieke kans om samen de motor te zijn van een vernieuwend beleid ten voordele van alle Tervurenaars. Door de politieke versnippering missen we vandaag een sterk centrum. Wij willen een brug slaan tussen links en rechts.”

Aarzel niet om onze gemeenteraadsleden Thomas Geyns, Bram Bartholomees, Ineke Casier en Willy Roeykens aan te spreken als u vragen heeft.

Op zaterdag 3 juni zullen we samen ons project voorstellen tijdens de braderie. Wij hopen dat u langskomt aan onze stand ter hoogte van restaurant Il Carrettino in de Hoornzeelstraat.

Wil u graag meewerken? Laat het dan weten via thomas@democratentervuren.be

Snelkoppelingen

Sociale media

Blijf op de hoogte van Democraten Tervuren door ons te volgen op sociale media.
 

Contacteer ons

Hebt u vragen, opmerkingen of suggesties? Aarzel niet ons te contacteren:

  • info (@) democratentervuren.be