Welkom op de website van Democraten Tervuren

Democraten Tervuren is een gemeentelijst die ongeacht politieke kleur alle krachten bundelt om samen te werken aan een nog mooier Tervuren. De drie belangrijkste krachtlijnen van Democraten Tervuren zijn: leefbaarheidopenheid en inspraak.

 

Democraten Tervuren heeft momenteel 4 zetels in de gemeenteraad. Dat stemt overeen met een score van 17%. Onze ploeg bestaat uit liberalen en onafhankelijken. Ongeacht politieke kleur bundelen we alle krachten om van Tervuren de béste gemeente van Vlaanderen te maken. 
 
We voeren constructieve oppositie met onze eigen creatieve voorstellen. 
 
De drie belangrijkste krachtlijnen van Democraten Tervuren zijn: 
  • Onze gemeente leefbaar houden door een doordacht stedenbouwkundig beleid, een oplossingsgericht mobiliteitsbeleid en het versterken van het sociaal weefsel. 
  • Onze gemeente met een open geest besturen. We laten ons niet beperken in ons kunnen door conservatieve reflexen en we laten ons niet kisten door taboes en heilige huisjes.
  • De burgers méér inspraak geven. De tijd is voorbij dat een burgemeester alles boven de hoofden van de mensen beslist. Wij willen onze inwoners betrekken bij de keuzes voor een circulatieplan, het verfraaien van een wijk of het renoveren van een sport- en recreatieterrein.
Democraten Tervuren wil met een nieuwe visie een frisse wind door onze gemeente laten waaien. Het is tijd voor vernieuwing. 
 
 

Lijst Voor Tervuren

Wist je dat Democraten Tervuren en CD&V hebben besloten om samen naar de kiezer te stappen onder de naam "Voor Tervuren"?

Wij kiezen voor een sterk centrum als alternatief. Vandaag is de spreidstand tussen links en rechts in het gemeentebestuur veel te groot. Dit zorgt regelmatig voor stilstand en nutteloze vertraging. 
 
Democraten Tervuren en CD&V Tervuren hebben besloten om met één gemeenschappelijke kieslijst deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Samen willen wij de motor van een verenigd en vernieuwd politiek centrum worden. 
 
Meer informatie via: www.voortervuren.be
 

Snelkoppelingen

Sociale media

Blijf op de hoogte van Democraten Tervuren door ons te volgen op sociale media.
 

Contacteer ons

Hebt u vragen, opmerkingen of suggesties? Aarzel niet ons te contacteren:

  • info (@) democratentervuren.be