Waarom Democraten Tervuren?

Democraten Tervuren heeft de ambitie om van Tervuren de béste gemeente van Vlaanderen te maken. Het is aangenaam wonen in Tervuren en daar weten onze inwoners van te genieten. 
 
Helaas zien we dat volgens de gemeente- en stadsmonitor Tervuren op alle vlakken punten verliest. Zo kalft bv. de tevredenheid over het sociaal weefsel af. In 2020 had 46% van de mensen vertrouwen in het gemeentebestuur in 2023 daalt dit tot amper 39%. Amper 36% van de mensen voelt zich voldoende betrokken bij het beleid door het gemeentebestuur. 
 
Democraten Tervuren wil met een nieuwe visie een frisse wind door de gemeente laten waaien. We moeten durven ambitieus zijn en de lat weer hoger leggen.
 
Onze nieuwe visie is gestoeld op vernieuwen & verbinden. Wij willen de status quo doorbreken en met frisse en vernieuwende aanpak het beleid weer een boost geven. Wij passen voor populisme en verdeeldheid. Het beleid is meer dan "nederlandstaligen tégen anderstaligen" of "automobilisten tégen fietsers". Het beleid moet mensen samenbrengen. De verschillende gemeenschappen in Tervuren verbinden is voor ons ontzettend belangrijk. We willen dichtbij de burger besturen.

 

Snelkoppelingen

Sociale media

Blijf op de hoogte van Democraten Tervuren door ons te volgen op sociale media.
 

Contacteer ons

Hebt u vragen, opmerkingen of suggesties? Aarzel niet ons te contacteren:

  • info (@) democratentervuren.be