22.422 x bedankt!

De voorbije maanden waren zonder meer een bijzondere periode. Meer dan ooit werd onze vrijheid beperkt. Meer dan ooit waren we solidair om samen de strijd tegen corona aan te gaan.

En iedereen heeft wel iets opgeofferd. Iedereen droeg zijn steentje bij. Uit zorg voor jezelf. Uit zorg voor elkaar. Familie, vrienden, je buren... Om iets te veranderen. Om het virus de kop in te drukken. Om
deze tweede golf te bedwingen én een nieuwe opflakkering te vermijden, ook in Tervuren.

Daarom dankt Open Tervuren u elk apart om dit ook nu vol te houden én de regels goed op te volgen. En we begrijpen dat het niet evident is. Maar gebruik dan steeds je gezond verstand. Alleen zo geraken we er samen door.

Respect voor alle inwoners in de eerste lijn: van de medewerkers in het woonzorgcentrum tot ons politiekorps, onze leraren én het gemeentepersoneel. Om iedere dag klaar te staan! Onze lokale ondernemers, winkeliers én horeca én onze jongeren. Maar ook u thuis, in Tervuren, Moorsel, Vossem of Duisburg.

Daarom simpelweg, 22.422x bedankt!

Om die reden gaan we ook in 2021 verder op de ingeslagen weg! Tervuren nog sterker maken. Er zijn voor elke burger. Nooit eerder lanceerden we met Open Tervuren zó veel constructieve en positieve voorstellen in de gemeenteraad als het afgelopen jaar. Het resultaat van het teamwerk van alle sympathisanten én verkozenen van Open Tervuren, weliswaar op afstand, maar het loont. En het is ook nodig.

De gemeente Tervuren heeft dringend nood aan creatieve én vernieuwende ideeën. Aan lef én durf. Het kan anders en dat bewijzen we met ieder voorstel. Telkens opnieuw positieve voorstellen in het belang van iedere Tervurenaar. Jong én oud. Ook voor u! En dat CD&V, Groen+-sp.a en N-VA dit keer op keer naast zich neerleggen in de gemeenteraad en alles wegstemmen, dat is voor hun rekening.

Met Open Tervuren kiezen we resoluut voor de andere aanpak! Hoe maken we in 2021 jouw buurt beter? Met welk voorstel of suggestie wil je mee vooruit gaan? Of wil je meewerken met het team van Open Tervuren? Laat het ons weten. Contacteer ons via info@opentervuren.be of volg ons op Facebook of Instagram!

Tot in 2021!

Fijne veilige feesten,

In naam van het Open Tervuren-team,

Bram Bartholomees
Voorzitter Open Tervuren
Gemeenteraadslid

Snelkoppelingen

Sociale media

Blijf op de hoogte van Democraten Tervuren door ons te volgen op sociale media.
 

Contacteer ons

Hebt u vragen, opmerkingen of suggesties? Aarzel niet ons te contacteren:

  • info (@) democratentervuren.be